Nieuws

AFTER'S COOL inschrijving voorjaar 2024 geopend

maandag 12 februari 2024

 Klik voor het aanbod: 

Uitleg 

Na de voorjaarsvakantie kunnen kinderen uit de gemeente Dalfsen zich weer inschrijven voor AFTER’S COOL activiteiten!

AFTER’S COOL is een naschools aanbod met activiteiten voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8. Binnen de activiteiten staan talenten ontdekken en plezier centraal. Na schooltijd lekker actief en creatief bezig zijn en elkaar ontmoeten staan voorop.

Het AFTER’S COOL aanbod is ontwikkeld door SAAM Welzijn, Kerngezond Dalfsen en de cultuurcoach in samenwerking met lokale sport-, kunst- en cultuuraanbieders.

Meer informatie AFTER'S COOL

De kinderen ontvangen via school een folder van AFTERS’COOL met alle informatie. Nu al benieuwd? Kijk op www.kerngezonddalfsen.nl bij AFTERS’COOL en meld je aan voor activiteiten die je zou willen doen. Wil je skateboarden of drummen, basketballen of met robots aan de slag, of ben je meer van het tekenen of heb je zin in een spelletjes challenge? Schrijf je in.

Wil je geinspireerd worden, bekijk dan dit promofilmpje: https://vm.tiktok.com/ZIJnHFPjK/  

Winactie

De meest actieve kinderen van AFTER’S COOL kunnen mooie prijzen winnen, zoals een jaarlidmaatschap bij een sport- of cultuurvereniging, klimmen bij Natuurlijk Heidepark of naar een theatervoorstelling bij Theater de Stoomfabriek. Schrijf je vóór 1 maart in voor 3 of meer activiteiten en win!

Recente nieuwsitems