slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Kerngezond Dalfsen

Waar sport, cultuur en een gezonde leefstijl samenkomen!

Datrion 2024 - geef je op (tot 1 juni 18:00)

Ben jij zo sportief én fit dat je meedoet aan de Wandel3daagse, Fiets3daagse én de Zwem4daagse? Geef je dan op (tussen 1 mei en 1 juni) voor de Datrion van 2024 en ga voor de bronzen, zilveren of GOUDEN medaille. Zie voor alle informatie deze link:

Geef je hier op

After's Cool - doe jij ook mee?

Afters Cool - een naschools sport, cultuur en welzijn programma voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 (zie ook dit filmpje voorr inspiratie). Geef je snel op voor super gave activiteiten via de knop: Programma. Tot AFTERS COOL!

Programma

Jeugdfonds sport en cultuur

Alles over de Jeugdfonds sport en cultuur regeling
in de gemeente Dalfsen. Klik op de knop: informatie
om te bekijken of uw kinderen hiervoor in aanmerking komen.


Informatie

Sporten voor mensen met een beperking

Mensen met een beperking kunnen via Uniek Sporten geholpen worden om een geschikte sport te vinden. Bekijk hier het overzicht met sport- en beweegmogelijkheden in de regio Dalfsen.


Uniek Sporten Kerngezond Dalfsen

Overzicht aanbod

Week van alle kunsten

Overzicht van alle cultuuraanbieders in de gemeente Dalfsen. Zoek de aanbieder van jou keuze en vind alle informatie. Zie ook Welkom bij de Sportgids! | Sportgids.nl voor het sport- en cultuur overzicht in google maps.

www.WAKDalfsen.nl

Welke sporten zijn er in gemeente Dalfsen?

Zoek de sport van jou keuze en vind alle informatie. Zie ook Welkom bij de Sportgids! | Sportgids.nl voor de sportmogelijkheden op de kaart.

Overzicht

Het laatste nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, houd dan de website in de gaten en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram!